Ein ny kar

Tre roggar paa to dagar, det er litt heftig kanskje? Men maa jo berre fortelja om korleis eg har blitt ny kar her i Hoi An. Gjekk ut og kjoepte meg skreddarsydd dress i gaar. Dei sydde den “over natta” og eg proevde og tilpassa han i dag. Om nokre minutt kjem han tilkjoeyrt paa hotelldoera. Kult, hae? Svart dress i kashmirull med kvite pin-stripes, vest og to skjorter. Alt til den soete sum av $335. Den ser utruleg bra ut, saa eg syns det er ein relativ god pris. Ellers haandsydde dressko i svart og kvitt. Superduper deal.

Etterpaa gjekk vi til ein barberar som barberte meg, klippa meg, renska oeyrene mine, rensa augene mine og ga meg en massasje. Spenstig oppleving, som tok ca 10 minutt og kosta meg mindre enn 50 kroner. Sweet!  Ellers hadde vi ein super sykkeltur rundt paa landsbygda her i dag, cirka tre timar. Veldig flott og avslappande. Absolutt verdt det sjoelv om eg er litt solbrent paa eine armen.

Tudelduu saa lenge!