One Night in Bangkok

Da var eg her, i Bangkok, særdeles tett i nasen og sår i halsen. Skulle jo sjølvsagt bli ganske så forkjøla før eg dro. Uansett, ankom klokka 05:30 lokal tid i dag. Tråkla meg gjennom tog og metro midt i rushet, og fikk heldigvis sjekka inn på hotellet kl. 08 om morgonen. Cred!

Sov av meg litt jet lag og forkjølelse, før eg fanga ei drosje og sjekka ut den liggende Buddhaen i Wat Poh, tusla litt rundt på markeda rundt der, og åt litt lunsj før eg strauk attende til hotellet. Her venta min nye romkammerat på meg, ein triveleg fyr frå New Zealand, som nettopp har sagt opp jobben og er på ein omtur på veg mot München.

Ellers relativt spenstig start på denne turen, som har gjort at eg har mista all tru på Værnes-ekspressen. Dei har ein avgang i timen og første avgang 07.40 frå gløshaugen på søndagar. Denne var enten særdeles forsinka eller innstilt utan vidare beskjed. Så der stod og var ganske så desperat etter å kom meg til Værnes, resultatet vart telefon til taxi og budsjettsprekk på 650,- Takk for ingenting Værnesekspressen.

Ellers gjekk flyturen særdeles greit, bortsett frå at noko eksploderte ved vingen ved take off (trur det var ei elektrisk ladning i skyene eller noko), som skremde livet av meg. Det er ikkje kos at ting seier PANG i vingeområdet på fly i lufta. Flyet eg tok var såpass lite befolka at eg fekk ei seterad på 3 for meg sjølv, LUKSUS! Tenk å kunne ligg rett ut og sova på eit fly!

No skal eg ut å kjøpe meg nasespray også skal vi møte resten av gruppa i seks tida i kveld. Tudel duu, berre ein liten post for å fortelja slekt og venner at eg er i live.