Spork, eller skaffel om du vil

Ja ja lenge sidan eg har oppdatert.. La oss skylda på pollenallergi og personlege årsakar 😉 Har vore heime i Skjåk og feira 17 mai, holde skrålefest, samt forberedt meg på langtur. Og i den forbindelse har eg da gått til anskaffelse av nok ein ting du berre må ha/eigentleg ikkje treng (stryk det som passar). Nemleg ein “spork”, eller som det heiter på skandinavisk: “Skaffel”. Kva er det spør du kanskje? Det er sjølvsagt ein kombinasjon av ei skei og ein gaffel [Spork]. Er det nyttig? Kanskje? Har den kult navn og ser kul ut? Japp! Det er ting som fortel meg at denne vil finne vegen inn i EDC (EveryDay Carry) arsenalet mitt, saman med mobil, lommebok, kortstokk, notatbok, penn, random bok, random musikkmagasin, paraply og mp3 spelar.

Jørns reisetips #46: Aldri dra heimefrå utan skaffel.